مجله زیبایی و سلامت
0

خواص سفیده تخم مرغ برای دیابت

بازدید 1

خواص سفیده تخم مرغ برای دیابت

خواص سفیده تخم مرغ برای دیابت

یکی از مواد غذایی که خواص فراوانی به خصوص برای مبتلایان به دیابت و یا بیماران قلبی دارد، سفیده تخم مرغ است.

برای تقریبا یک قرن بحث‌هایی در خصوص کلسترول موجود در زرده تخم مرغ و اینکه آیا مصرف آن مناسب است، وجود داشته است. اما اگر شما سفیده تخم مرغ را انتخاب می‌کنید، باید بگوییم چندین خواص برای سلامتی در آن وجود دارد.

تخم مرغ ماده‌ای کاملا طبیعی است و یکی از بالاترین کیفیت‌های پروتئینی در میان غذاهای موجود را داراست.

طبق اعلام دکتر میچ کنتر (Mitch Kanter) مدیر اجرایی مرکز تغذیه تخم مرغ که بازوی تحقیقاتی مرکز «American Egg Board» محسوب می‌شود، یک تخم مرغ بیش از شش گرم پروتئین و یا ۱۳ درصد ارزش روزانه غذایی (DV) دارد.

سفیده تخم مرغ دارای بیش از نیمی (۴ از شش گرم) پروتئین تخم مرغ را داراست. مجله علمی «Proteome Science» در خصوص عملکرد بیولوژیکی سفید تخم مرغ که به آن «آلبومن» (albumen) نیز گویند، می‌نویسد: سفیده تخم پرندگان مانند یک ضربه گیر عمل می‌کند و زرده را در جای خود نگه می‌دارد، یک سد ضد میکروبی را شکل داده و پروتئین، آب و دیگر مواد مغذی را برای جنین در حال رشد فراهم می‌کند.

علاوه بر این نقش بیولوژیکی، تخم مرغ منبعی ارزان پروتئین با کیفیت بالا برای صنایع غذایی محسوب می‌شود.

به گفته دکتر میچ کنتر، سفیده تخم مرغ، منبع خوبی از ریبوفلاوین و سلنیوم است. افزون بر آن، سفیده تخم مرغ دارای ۵۴ میلی گرم پتاسیم است که یک ماده معدنی ضروری به حساب می‌آید.

۴۷۲۳۳

مقاله اصلی

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.